Over

IMG-20140804-WA0003 (4) (1)

   Ons gezin net na het voorstel van Noa

Wij zijn Kees & Lianne Baaij uit Lisse en zijn gelukkig met onze vier lieve kinderen. Thomas, onze oudste zoon is 15 jaar, Johan is onze tweede zoon en is 14 jaar oud. Dan volgt zoon Dani van 10 jaar en ten slotte hebben we ook nog een dochter gekregen. Erika is 7 jaar oud.

Wij hebben al heel lang het verlangen om een kindje uit een land, waar het weinig of geen toekomst heeft te adopteren. Zo zijn we in 2008 begonnen met het aanvragen van de adoptiepapieren.

8 gedachten over “Over

  1. Fam. Timmerman

    Beste Kees, Lianne en kinderen,
    Wat een prachtig nieuws! Hier hebben jullie al die jaren naar uitgekeken, en wat duurde het lang! En dan nu dit mooie, lieve meisje! Van harte gefeliciteerd met jullie Noa! Ze is even oud als Thirza destijds bij voorstel was… een geweldige leeftijd!
    Hopelijk kunnen jullie haar snel in de armen sluiten!

    Een hartelijke groet,
    Ruben, Hannah en Thirza Timmerman

    Like

  2. Lydia en Arjan

    Lieve vrienden, wat een geweldig nieuws. van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje. wij hopen dat jullie Noa snel in jullie armen kunnen sluiten. Veel suc6 met alle voorbereidingen voor de komst van Noa. Liefs Arjan en Lydia

    Like

  3. gerda

    zomaar aan het surfen op de pc kwam ik op deze pagina. Wat een lief meisje. Veel geluk met elkaar, hopelijk mogen jullie haar snel naar huis brengen

    Like

  4. fam. van duijn

    Hoi familie Baaij, wat jammer dat er nog geen datum is, wat duurt het wachten lang voor jullie! Maar kop op hoor, het is het wachten meer dan waard!! Straks genieten jullie fijn met elkaar en denk je niet meer aan al het wachten. Weten hoe het voelt..
    Grtjes Fam. van Duijn

    Like

Plaats een reactie